Uppdatering

Inatt kom jag hem från skateroadtripen som pågått sedan i onsdags.
Jag och tre till åkte till åtta olika parker i Linköping, Norrköping, Stockholm, Västerås och Avesta (plus en miniramp). helt och hållet fantastiskt.
"Tjäna Herren med glädje" har blivit mitt ledord för roadtripen. Att ägna så mycket tid för Gud som vi gjort, har givit tillvaron ett nytt perspektiv. Alla småsaker blir lyckostunder. Jag känner mig mer hel och mindre olycklig. Bra grej. Jag har varit bitter på livet i kanske ett år. Nu fick det vara nog.
Jag har lärt mig att droppa och carva. Man kan leka "gissa knät" på mitt ben, och idag haltar jag nästan.
Men jag var i kyrkan idag, och det är mer än jag nästan någonsin brukar kunna säga. Jag ska gå dit mer. Japp.

Jag ska skriva utförligaree om livet och universum och allt någon annan dag. Jag är trött. På lördag ska Anders gifta sig, och det är junkfest i trollhättan. stort.


Sömnen, åh sömn.

Efter medeltidsveckan.

Senaste veckan spanade jag på tjejer. Mycket tjejer. När blev jag sånhär? Men fine, Medeltidsvecka, folk har fina kläder och tjejerna är alternativa. Jag orkar inte ens ta i det här.
Fyra dagar i Wisby, fyra ensamma dagar. Men fina.

Nä, Stockholm en tidig söndagsmorgon ensam var precis vad jag behövde. Det gav mig hopp att leva på i några timmar. Hopp om att jag kanske skulle kunna hitta en stad som är som jag.
Jag satt med frukosten och tittade ut över vattnet. För stockholm har vatten. Mycket vatten. Fast det är bräckt.

Elin är hemma och jag är hemma. Bra grejer.
Amanda flyttar till Jönköping på tisdag och på torsdag spelar Bob Hund på kulturkalaset. Jag har jobb i fyra dagar till med på tok för många barn.

Nästa år skulle jag vilja åka bil till medeltidsveckan. Då kanske man kan få med sig allt.
Jag vill ha en cotehardie. (vadå vara unik? ;) )

Förresten har jag dreads nu! Jättefina dreads som england har gjort. I förrgår blev jag bjuden på öl av Loke (haha, kul grej!). jag och Anders bodde i ett jättefint hus (!) innanför ringmurarna, och Trix var coola. Mer lägesrapport? Jag har köpt kryddor. Och ätit saffranspannkaka. Gott. Skämdes över Visbypiraterna under eldshowen. Jag måste skaffa mig en medeltidskompis. Helst en som inte super som ett ägg. Drothemshirden är coola. Dennis fikade här igår. Det var trevligt.

Jag bjuder på denhär!

PS. Ta inte illa upp piraterna, ni vet att jag älskar er alla. DS

PS2: Förresten hängde jag med P3 kulturs ena radiopratare i flera dagar utan att fatta att det var hon. Och henne har jag hört på radio minst en gång i veckan jättelänge. Kul grej nr 2. DS

2009- återvändandets år

Idag skäms jag över Sverige. Jag skäms över alla de Svenskar som inte fattar vad de gör när de röstar fram en regering som vår. Jag skäms över alla som någonsin firat att Svenskar blivit utvisade. Och jag skäms så att jag blir röd om öronen över Sveriges utrikesminister.

En kille i världens finaste rollspelsförening (Camelot) gifte sig i våras. Alla var glada, vår vän var kär och planerade framtiden och lyckan. Några månader senare tvingas han och hans familj fly till Norge, ut ur EU för att inte hans fru och barn ska bli skickade till slakt i Kosovo. Det här är inte värt tårta på migrationsverket. Det är ren och skär människoförnedring. Det är att visa att alla människor är inte värda att leva. Dethär, min inte så kära blåa regering, är slakt.

En helt klart läsvärd artikel om just dethär fallet finns på min vän Mattias blogg. (också han Camelotare) Läs artikeln, som heter "Politiskt våld under återvändandets år", på http://argusbombi.wordpress.com

Recension/reflektion kring U2

Jag har skrivit en full recension/reflektion kring fredagens U2-konsert i Alingsås Tidnings nätupplaga! Jag är så stolt! Eventuellt kommer den med i papperstidningen på onsdag. Här är den i alla fall:
http://alingsastidning.se/sokresultat_visa.asp?id=4604&sokstrang=U2&sidnamn=VISA%20SOKRESULTAT&offset=


RSS 2.0